• Jo 70 euron tilaukset ilman toimituskuluja!
  • Jo 70 euron tilaukset ilman toimituskuluja!

Ki ET LA aurinkolasit

alkaen 29,95 €


Kuvaus

Ki ET LA -aurinkolasit ovat uudenlaiset pienille lapsille varta vasten suunnitellut, testatut, kestävät ja taatusti toimivat aurinkolasit.


Lasit ovat korkeinta suojaluokkaa (luokka 4) eli ne antavat 100 % suojan auringon UV-säteilyä vastaan. Lasien muotoilu tekee niistä useita muita malleja suojaavammat; ne ovat riittävän korkeat ja siksi lapsen silmät ovat suojassa myös silloin, kun tämä katselee ylöspäin esimerkiksi rattaissa istuessaan. Lapsen silmät ovat erityisen herkät UV-säteilylle, joten ne on tärkeä suojata niin kesän helteissä kuin talven kimmeltävien hankien loisteessakin. Lasit ovat tuikitärkeät myös kantoliinassa matkaavalle vauvalle.


Mukavat ja turvalliset


Ki ET LA -aurinkolasien kehykset valmistetaan yhdestä osasta, ja käytetty materiaali on taipuisaa ja rikkoutumatonta ja siksi kehykset kestävät kovaakin käsittelyä: ei enää rikkinäisiä saranoita, kadonneita ruuveja tai katkenneita sankoja. Ehjänä pysyvät aurinkolasit ovat turvalliset niin vauvan kuin taaperonkin käytössä. Kehyksissa käytetty materiaali on erittäin kevyttä, lasit tuntuvat miellyttäviltä pienen käyttäjän yllä, siksi lapset pitävät näitä mielellään!

Linssit valmistetaan polykarbonaatista, joka suojaa UV-sätelyltä paremmin kuin akryyli.


Ekologisuutta unohtamatta

Ki ET LA -aurinkolasit on valmistettu täysin kierrätettävistä materiaaleista ja mukana toimitettava suojapussukka on luomupuuvillaa.


Ki ET LA -aurinkolaseja valmistetaan neljää eri kokoa:


  • 0-1,5-vuotiaille tarkoitettu Diabola
  • 1-2,5-vuotiaille suunniteltu Jokaki
  • 2-4-vuotiaille sopiva Jokala
  • 4-6-vuotiaille sopiva JokakidsPienimmille tarkoitettu Diabola-malli on käännettävä: aluksi laseja pidetään pienempi "nenäkolo" alaspäin ja kun lapsen kasvot ja nenä kasvavat, ne käännetään ympäri. Näin lasien käyttöikä on pitkä: ne sopivat lapselle vauvasta aina puolitoistavuotiaaksi saakka ja suojaavat lapsen silmiä tehokkaasti käyttöiän alusta loppuun.


Lasien mukana toimitetaan käytännöllinen irrotettava joustoremmi, joka pitää lasit napakasti paikallaan.