• Jo 70 euron tilaukset ilman toimituskuluja!
  • Jo 70 euron tilaukset ilman toimituskuluja!

HEVEA anatominen luonnonkumitutti


Kuvaus

Luonnonkumitutti on myrkytön, turvallinen ja ekologinen vaihtoehto vastasyntyneestä taaperoon. Täysin muoviton tutti on valmistettu 100% luonnonkumista, joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä, petrokemian tuotteita tai synteettisiä väriaineita. HEVEA-tuotteiden kauniit värisävyt ovat FDA:n hyväksymiä pigmenttejä.


Luonnonkumi on ihanan pehmeä ja hellä lapsen suulle. Vahvana luonnonmateriaalina se kestää erinomaisesti pureskelua ja koska tutti on valmistettu yhdestä osasta ei siitä irtoa palasia. Saumaton tutti pysyy käytössä myös hygieenisempänä. Luonnonkumitutin voi tarvittaessa puhdistaa myös keittämällä.

HEVEA-tutin perhosmainen muoto lisää käyttömukavuutta antaen tilaa nenälle ja poskille. Pienet ilmareiät antavat ihon hengittää.


Luonnonkumi eli lateksi on vastuullinen vaihtoehto – niin ympäristölle kuin lapsellesi. Täysin myrkytön ja 100% muoviton luonnonmateriaali on laadukas ja turvallinen. Tuotteen valmistuksesta aiheutuva ympäristövaikutus on minimoitu, fossiilisia polttoaineita ei ole tuhottu ja käyttöikänsä jälkeen tuote maatuu.


Kaksi kokoa 0-3kk ja 3-36kk