Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Henkilökohtaiset satukirjat

Kuvittele lapsen riemu hänen kuullessaan oman nimensä osana kiehtovaa tarinaa. Loistavasti ja värikkäästi kuvitettu satuseikkailu lapsesta itsestään tempaa pienen lukijan mukaan. Yllättäen hän on itse mukana ainutkertaisessa tarinassa oman suosikisatuhahmonsa kanssa. Henkilökohtaisuus tekee lapsen lukunautinnosta moninkertaisen ja todella hauskan, hänhän kuulee sadun itsestään. Tarinan riemua lapselle lisää tärkeimpien ystävien mukanaolo läpi mukaansa tempaavan sadun.

Henkilökohtaiset sadut vahvistavat ja rakentavat lapsen itsetuntoa, onhan upeaa olla satukirjan päätähti. Kaikki sadut ovat huolellisesti kirjoitettuja, arvomaailmaltaan positiivisia, ja lapsen elämää koskevia kertomuksia.

Kirjoissa on loistavan värikäs kuvitus painettuna erittäin korkeatasoiselle paperille. Kovat kannet kestävät pyyhkimistä.

Henkilökohtainen satukirja painetaan yksinkappalein ja räätälöidään sinun lapsellesi. Satuihin sijoitetaan lapsen nimi, ikä ja kotipaikka sekä hänen 2-3 rakkainta ystävänsä. Ikioman satukirjan kansilehdelle painetaan lahjakirjan antajan nimi, lahjoittajan oman toivomuksen mukainen toivotus (enintään 35 merkkiä) ja mahdollinen päivämäärä/vuosi.

Tuotteita yhteensä 9 kpl